Ortak sınavları uygulama ekibimiz yoğun bir çalışmaya imza attılar ve sınav güvenliğini sağlamak için tüm öğrencileri sınıf seviyeleri karışık olacak şekilde karıştırarak listeler oluşturdular. Panoya öğrencilerin sınava ders ders hangi sınıfta gireceklerini astılar, ders ders sınav kağıtlarını listelere göre düzenlediler. Bu çalışmayla hem sınav güvenliğini artırdık hem de öğrencilerdeki sınav atmosferini olumlu yönde geliştirdik.

Öğrencilerimize Bilişim Teknolojileri Sınıfında Güvenli İnternet Kullanımı ile alakalı eğitsel bir oyun olan "İNTERLAND" oyununu oynatıyoruz. Öğrencilerimiz oyunla hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar. Çalışmayı planlayıp uygulayan BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE'ye teşekkür ederiz.

7B sınıfı sınıf öğretmeni Ulaş TONKA, öğrencilerimizle iftar yemeği etkinliği yaptı. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz iftar yemeğinde buluştu. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz rehberliğinde robotik ve kodlama kursunda Twin Robotik seti ile projeler yapıyoruz. Şu ana kadar Eşya Alarmı, Akıllı Mama Kabı, Alkışla Aydınlansın ve Kapıdaki Misafir uygulamalarını yaptık. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

İlçe genelinde düzenlenen satranç turnuvasında yıldızlar kategorisinde öğrencilerimizden Salih BİLGİN BİRİNCİ, Onur Erdem SARITAŞ ÜÇÜNCÜ oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, bize bu gururu yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Birçok öğrencimiz turnuvaya katıldı, katılımları için diğer öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programını gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptılar, Koca Seyit'in Hikayesini okudular, fon müziği eşliğinde şiirler seslendirdiler, 18 Mart konulu video gösterimleri yaptılar. Programın hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

6A sınıfı sınıf öğretmeni Aslı Çabuk, öğrencilerimizle iftar yemeği etkinliği yaptı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Matematik öğretmenlerimizin öncülüğünde öğrencilerimize yönelik Dünya Pi Günü etkinlikleri yaptık. Öğretmenlerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

İlçe çapında yapılan bocce turnuvasında Yıldız Erkeklerde öğrencilerimiz İlçe İkincisi, Yıldız Kızlarda öğrencilerimiz İlçe İkincisi, Küçük Erkeklerde öğrencilerimiz İlçe Birincisi, Küçük Kızlarda öğrencilerimiz İlçe Üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz tebrik ediyoruz.

Okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programını gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptılar, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını okudular, fon müziği eşliğinde şiirler ve istiklal marşını okudular, Oratoryo gösterisi yaptılar. Programın hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlçe çapında yapılan dart turnuvasında yıldız kızlarda G. Becek İkincilik, S. Uyar ve Aygül Pulattimur Üçüncülük elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Zeka oyunları ilçe turnuvasında;

Pentago kategorisinde E. Sarıcan ilçe 1.'si,

Küre kategorisinde B. Ünver ilçe 1.'si, A. Çobanım ilçe 3.'sü,

Mangala kategorisinde E. Şaylıca İlçe 1.'si,

Reversi kategorisinde Z. Z. Şağban ilçe 1.'si, S. Çelik ilçe 3.'sü,

Kulami kategorisinde A. Karauzun ilçe 2.'si, H. E. Ercedogan ilçe 3.'sü oldular.

5 kategoride 4 öğrencimiz şampiyonluk , 1 öğrencimiz 2.lik, 3 öğrencimiz 3.lük elde ederek 15 madalyadan 8'ini okulumuza kazandırdılar. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. Eöekleri için teşekkür ediyoruz.

İngilizce öğretmenlerimiz işledikleri konu gereği 7. sınıf öğrencilerimizle sınıf partisi etkinliği yaptılar.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz okulumuza yakın konumda olan camiye öğrencilerimizi sınıf sınıf götürdüler ve cami adabı ve namaz konularında uygulamalı eğitimler yaptılar.