T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / KALE - Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

Kültürel Sanatsal ve Akademik Başarılar

May

Şbt

Ekm

İlçemiz müftülüğünce düzenlenen "Ramazan ve İnfak" konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Süleyman SARIKAVAK ilçede 2.liği elde ettiği için ilçe müftümüz tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi. Müdür yardımcımız Hülya GAGA'ya, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Handan SAĞIR'a ve öğrencimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz Bilişim Teknolojileri sınıfında DYNED kullanımı organize eden ve öğrencilerimizin ileri seviyede kullanmalarını sağlayan ingilizce öğretmenimiz Mehmet Fırat DEMİRTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurettin TIKIM'dan başarı belgesini aldı. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca DYNED kullanımında büyük çaba gösteren ingilizce öğretmenlerimiz Aynur AYDEMİR ve Gülşah TEKİN'e; teknik destek sağlayan bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sezer KARATEKE'ye teşekkür ediyoruz.

May

Adalet, hak, hakkaniyet konulu Denizli ili çapında düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Fatıma KESİCİ İl 3.sü olmuştur. Öğrencimizi ve türkçe öğretmenimiz Sadullah ÇATAK´ı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Öğrencimize başarılar diliyoruz.

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Handan SAĞIR, seçtiği öğrencileri Kuran-ı Kerim´i güzel okuma yarışmasına hazırladı. İlçemizde düzenlenen yarışmada kız öğrencilerin arasından Mürüvvet YETİŞEK 1. oldu, erkek öğrencilerin arasından Mustafa TUNALI 3. oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğretmen konulu şiir yarışmasında il 3.sü olan öğrencimiz Fatıma KESİCİ´ye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden ödül verildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Öğrencimiz Fatıma KESİCİ, il milli eğitim bünyesinde düzenlenen benim öğretmenim şiir yarışmasında il üçüncüsü oldu. Öğrencimize, ilde düzenlenen törende öğretmenlerimizden Mehmet ÖZKÜZ ve Sadullah ÇATAK refakat ettiler ve öğrencimiz ödülünü aldı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

10 Kasım M. Kemal ATATÜRK konulu resim yarışmasında öğrencimiz Yağmur KARAKÖSE 1. oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.