Hayalden Gerçeğe

Ağu

Okulca yürütmekte olduğumuz Hayalden Gerçeğe projesi kapsamında müzik öğretmenimiz Ali Rıza GAYIRHAN, müzik alanında yetenekli öğrencileri seçme etkinlikleri yaptı.

Hayalden gerçeğe projesi kapsamında, projeyi yürüten öğretmenlerimiz tarafından spor lisesi gezisi düzenlendi. Öğretmenlerimiz, okulumuzdaki ve ilçemizdeki okullarda spor yeteneği olan öğrencilerimizi Bozkurt ilçesinde yer alan spor lisesine geziye götürdüler. Bu etkinlikle öğrencilerimizin lisenin imkan ve kabiliyetlerini daha yakından tanımaları sağlandı, spor lisesi sınav ve mülakatları konusunda daha ayrıntılı bilgi edinme imkanları oluştu. Projeyi yürüten öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Hayalden gerçeğe projesi kapsamında, öğretmenlerimiz bir önceki aşamada, Kale´nin köy okullarında resim, müzik, spor alanlarında yetenekli öğrencileri tespit etmişlerdi. Öğretmenlerimiz, bu öğrencilerle ve velilerle Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi´ne gezi düzenlediler. Köy öğrencilerimiz için çok anlamlı bir tecrübe oldu. Öğretmenlerimiz, Kani DİNGER, Nermin ALTINAY ve Ali Rıza GAYIRHAN´ı tebrik ediyoruz.

Hayalden gerçeğe projemiz kapsamında, Gülbağlık, Gölbaşı ve Karaköy Ortaokullarında öğrenciler üzerinde resim, müzik, spor becerileri anlamında yetenek taraması yaptık. Çalışmalarda emekleri geçen, Hayalden Gerçeğe Projesi ekibindeki öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Koordinatörlüğünü okulumuz rehber öğretmeni Nermin ALTINAY, müzik öğretmeni Ali Rıza GAYIRHAN, görsel sanatlar öğretmeni Kani DİNGER ve beden eğitimi öğretmeni Fatih AYDINALP´ın yaptığı "Hayalden Gerçeğe" projesi kapsamında Belenköy Ortaokulu´nda resim, müzik, beden eğitimi alanlarında öğretmenlerimiz yetenek taraması yaptılar ve öğrencileri tespit ettiler. Yeteneklerine uygun hangi alanları seçebilecekleri hususunda öğrencileri bilgilendirdiler, broşürler dağttılar.

Koordinatörlüğünü okulumuz rehber öğretmeni Nermin ALTINAY, müzik öğretmeni Ali Rıza GAYIRHAN ve görsel sanatlar öğretmeni Kani DİNGER´in yaptığı "Hayalden Gerçeğe" projesi kapsamında ilçemizdeki resim ve müzik alanında yetenekli öğrenciler velileri ile birlikte Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesine götürüldü. Öğrencilerimizin ufkunun açılmasını sağlayan öğretmenlerimize bu güzel projelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.