Başarı İzleme ve Örnek Uygulamalar

Okul bünyesinde yaptığımız deneme sınavında 1. olan öğrencilerimize ödüllerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik eder, daha da başarılı olmalarını temenni ederiz.

5. sınıflar 1.si: Muhammed Talha AKKIN

6. sınıflar 1.si: Sultan ÇELİK

7. sınıflar 1.si: Merve ŞİMŞEK

8. sınıflar 1.si: Ümmühan BİLGİN

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz, kendi sınıfı içerisinde kaşıkla pinpon topu taşıma yarışması yaptı. Yarışmayı her sınıfta en önde tamamlayan 3 kişi kendi sınıfını temsil etmek üzere finale çıktılar. Final yarışması en kısa zamanda yapılacaktır.

Tüm sınıflarda finallere çıkan finalistleri görmek ve fotoğraflara ulaşmak için lütfen haberimize tıklayın. Videolara Videolar Menüsünden ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulca düzenlediğimiz çocuk oyunları şenliğinde, sınıflar arası halat çekme yarışmasını tamamladık.

Yarışmaları düzenleyen öğretmenlerimiz Nermin AYDINALP, Sezer KARATEKE ve Hasan ÇÖPEL'e teşekkür ediyoruz.

Yarışmalara katılan tüm sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Yarışmalarda sınıf sıralamalarını görmek ve fotoğraflara ulaşmak için lütfen haberimize tıklayınız. Videolara Videolar Menüsünden ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

8. sınıf öğrencilerimize yönelik, zaman zaman da diğer sınıflara yönelik deneme sınavları yapıyoruz.

Öğretmenlerimiz Nermin AYDINALP, Sezer KARATEKE ve Hasan ÇÖPEL'in organize ettiği etkinliklerle, okulumuzda çocuk oyunları şenliği yapacağız. şenliğe dair afişleri okulumuzun çeşitli yerlerine astık. Öğrencilerimizin afişleri inceleyip, oyunlara katılım sağlamalarını bekliyoruz.

Öğrencilerimizden Fatma Rabia BAHŞİDEN ve ümmühan BİLGİN bursluluk sınavını kazandılar. Bu başarılarından dolayı türkçe öğretmenimiz Sadullah ÇATAK'ın öncülüğünde, öğrencilerimize kitap seti hediye ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkı sunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Müdür yardımcımız Kani DİNGER'in organize ettiği kitap fuarı gezisine 8. sınıf öğrencilerimizi götürdük. Öğrencilerimiz için faydalı bir etkinlik oldu. Kani hocamıza ve öğrencilerimizle birlikte giden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Pınar SEZGİN ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Sanal sergimizi ziyaret etmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Haz

Bursluluk sınavına katılmak isteyen öğrencilerimize deneme sınavları yapıyoruz. Okul idaremiz ve öğretmenlerimizin organize ettiği çalışmada, öğrencilerimiz verimli bir şekilde sınava hazırlanıyorlar.

Denizli il merkezinde düzenlenen tarım fuarına bir grup öğrencimizi götürdük. Gezi, öğrencilerimizin tarım aletlerini, tarımda kullanılan teknolojileri ve çeşitli ürünleri tanımalarında güzel bir fırsat oldu. Geziyi düzenleyen okul müdürü ve öğencilere refakat eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz deneme sınavı sonrası, sınav sorularını kendi aralarında ve öğretmenleriyle tartışıp eksiklerini tamamladılar.

İngilizce öğretmenimiz Mehmet Fırat DEMİRTAŞ, ingilizce dersinde şubat ayı örnek sorularını etkileşimli tahta üzerinde, antropi teach programıyla öğrencilerimizle birlikte çözdü.

Oluşturmuş olduğumuz zeka oyunları sınıfına, mangala, satranç ve koridor oyunlarının yanına tabu oyunlarını ekledik. Öğrencilerimiz tabu oyunlarını keyifle oynamaktalar.

Matematik öğretmenimiz Ulaş TONKA'nın girişimleriyle okulumuzda matematikte en iyi olan öğrencilerimize yönelik Türk Beyin Takımı tarafından düzenlenen Beyin Olimpiyatları sınavı yapıldı. Öğrencilerimize, kişisel gelişimlerine katkı sunan bu çalışmaya katıldıkları için, Türkiye Beyin Takımı tarafından gönderilen katılım belgelerini verdik. Öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğretmenimiz Sezer KARATEKE'nin 1. dönem itibariyle düzenlemiş olduğu okul içi basketbol turnuvasında, şampiyon olan takımlara madalyalarını, 2. olan takımlara başarı belgelerini takdim ettik. Turnuvada şampiyon olan ve 2. olan takımlarımızı tebrik ediyoruz. Turnuvaya katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.