Voleybol takımımız için tasarladığımız formalar kullanıma hazır. Takımımız maçlara bu formayla çıkacaklar.

Okulumuz öğretmenleriyle oluşturduğumuz voleybol takımımız, bölge voleybol turnuvasında grup maçlarını kazanarak bir üst tura çıktı. Voleybol takımında yer alan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İngilizce öğretmenimiz Ayşe Dursun NAZLIGÜL, 6A sınıfı öğrencilerimizle birlikte kahvaltı etkinliği yaparak Breakfast konusunu işledi. 8A sınıfı öğrencilerimizle birlikte de tatlı hazırlama etkinliği yaparak Kitchen konusunu işledi. Öğrencilerimiz bu keyifli uygulamalarla etkili ve eğlenerek öğrenme gerçekleştirdiler. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

Fen bilimleri öğretmenlerimiz Abdullah ÇULHA ve Ayşe AKCANLI'nun organizasyonuyla, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sezer KARATEKE'nin sağladığı teknik destek ile, 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz; Sancaktepe Bilim Merkezinden Astronom Emre ARITOPRAK ile videokonferans yöntemiyle buluştu. Uzay, gezegenler, yıldızlar, güneş gibi konularda bilgi alış verişinden sonra öğrencilerimiz aklındaki soruları Emre Bey'e sordular. Tatmin edici cevaplar aldılar. Öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oldu. Bu çalışmada katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencimiz Emre DÖNMEZ kitap okuma alışkanlığı sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurettin TIKIM ve fen bilimleri öğretmenimiz Ayşe AKCANLI tarafından kitap ve bilim dergisiyle ödüllendirildi.

Ekm

Sınıf sınıf veli toplantıları yaptık. Öğrencilerimizin her anlamda daha iyi olabilmesi için, sorunların çözümü için; veli toplantılarına ve veli eğitimlerine katılımın daha yüksek olmasını temenni ediyoruz.

Ekm

Fen bilimleri öğretmenimiz Ayşe AKCANLI'nın "Gezegenler" konusu öğretiminde yaptırdığı etkinlikle öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

Öğrencilerimize bilişim sınıfındaki bilgisayarlardan ve sınıflardaki etkileşimli tahtalardan, "Deprem ve Alınması Gereken Tedbirler" konulu videolar seyrettirdik. Deprem konusunda ve yapmaları gerekenler konusunda bilinçlendirmeye çalıştık.

Ekm

Okulca deprem tatbikatı yaptık ve toplanma merkezinde toplandık. Okul müdürümüz Mehmet BAYLAVLI öğrencilerimizi deprem ve depremde yapmamız gerekenlerle alakalı bilgilendirdi.

Ekm

Okul aile birliği toplantısı 22/10/2021 cuma günü saat 14:00 'te yapılacaktır. Toplantının gündem maddeleri için haberimize tıklayınız.

Eyl

Öğle aralarında öğrencilerimizle birlikte, okul kütüphanemizde kitap okuyoruz.

Eyl

Avrupa hareketlilik haftası kapsamında, beden eğitimi öğretmenimiz Hasan ÇÖPEL liderliğinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte okul bahçesinde egzersiz yaptık. Etkinliği organize eden Beden Eğitimi Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Öğretmenlerimizden Sadullah ÇATAK ve M. Faruk NAZLIGÜL'ün öğrencilerimize hazırladığı programla ilköğretim haftasını kutladık. programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başarılı bir eğitim öğretim sezonu olmasını temenni ediyoruz.

Eyl

Pansiyon yemekhanesinde, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak öğrencilerimize yemeklerini yediriyoruz.

Eyl

Bocce sporları için yapılan bocce sahamız tamamlandı. Çalışmalarından dolayı Okul Müdürümüz Mehmet BAYLAVLI'ya ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hasan ÇÖPEL'e teşekkür ederiz.