ÇEDES

ÇEDES Kulübü olarak mart ayı konusu olan “Vatanseverlik” ile alakalı “Şehit Öğretmenlerimizi Ziyaret Ediyoruz.” etkinliğini yaptık. Etkinliği organize eden ve gerçekleştiren Din Kültürüve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çedes kulübü olarak mart ayı konusu olan “Vatanseverlik” ile alakalı “Gaziyi Ziyaret Et; Vatan Sevgisini Hisset” etkinliğini yaptık. Etkinliği organize eden ve gerçekleştiren Din Kültürüve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çedes kulübü öğretmenleri ve öğrencileri, sabır konusuyla ilgili olarak "Tohumumu Ekiyorum; Sabrı Öğreniyorum." etkinliği yaptılar. Bu etkilnikle öğrencilerimize, ekilmiş bir tohumun yeşermek için uzun süre sabırla beklediği gibi öğrencilerimiz de yaptıkları işlerde başarıya ulaşabilmek, hedeflerine kavuşabilmek için sabırla çalışmaları, hayatlarında gerçekleşen olumsuzluklarla sabırla mücadele etmeleri gerektiğini kazandırmayı amaçladık. Etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Çedes kulübü öğretmen ve öğrencileri yardımseverlik ve merhamet konusuyla ilgili olarak “Kardeşimi seviyorum; Oyuncak ve kitabımı paylaşıyorum” etkinliği yaptılar. Öğrencilerimiz, okulumuz öğrencilerinin hediye ettiği kitap ve oyuncakları Karaköy İlkokulu ve Ortaokulundaki arkadaşlarıyla paylaştılar.

Çedes kulübü öğrencileri yardımlaşma ve merhamet konusunda, dinimizde mübarek olan, merhamet ve yardımlaşmanın çok daha fazla önem arzettiği üç aylar ile ilgili pano hazırladılar.

Çedes kulübü öğrencilerimiz yardımlaşma ve dayanışma temalı pano hazırladılar.

Çedes kulübü olarak yardımlaşma ve merhamet etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz birbirleriyle hediyeleştiler.

Yardımseverlik ve merhamet konusu dahilinde ihtiyaç sahibi köy okullarına dağıtmak üzere kitap ve oyuncağımı paylaşıyorum etkinliği yaptık. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Çedes kulübü yardımseverlik ve merhamet konusuyla ilgili olarak ‘Hayat Onlarla Güzel’ etkinliği yaptık. Öğrencilerimizle skak hayvanlarını besledik.

ÇEDES kulübü olarak, sorumluluk ve özdenetim konusu çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte Tavas Nikfer Huzur Evi'ni ziyaret ettik.