Dijital Geri Dönüşüm

Ağu

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sezer KARATEKE ve Müdür Yardımcımız Kani DİNGER'in başlatmış ve yürütmekte olduğu Dijital Geri Dönüşüm Projemiz gereği, ilçemiz okulları dijital atıklarını topladılar.. Toplanan tüm atıklar okulumuzda biriktirildi. Bundan sonraki süreçte, atıklar, geri dönüşüm firmalarına gönderilecek ve projemiz sona erecek. Desteklerini esirgemeyen Kale Kaymakamlığı'na, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve İlçemiz Okul Müdürlüklerine teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimizi bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Başlatıp yürütmekte olduğumuz Dijital Geri Dönüşüm Projemiz Kapsamında öğrencilerimizin getirdiği dijital atıkları ve okulumuzdaki dijital atıkları topluyoruz. Katkı sunan tüm öğrencilerimize ve projeyi yürüten Müdür Yardımcımız Kani DİNGER ile Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Sezer KARATEKE'ye teşekkür ediyoruz.

Dijital Geri Dönüşüm Projemiz'in sunumu için tıklayınız.

Proje afişimizi görüntülemek için lütfen tıklayınız.