T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / KALE - Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

Spor Başarılar

Şbt

Şbt

Şbt

May

Tavas, Kale, Beyağaç bölgesinde gerçekleştirilen masa tenisi bölge turnuvasında masa tenisi takımlarımız dereceler aldılar. Öğretmenimiz Hasan YILDIZ'a ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Okul olarak öğrencilerimizi madalyalarla ödüllendirdik.

Nis

İl geneli düzenlenen küçükler masa tenisi turnuvasında masa tenisi takımımız mücadele ettiler ve İl 6. sı oldular. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Hasan Yıldız'ı tebrik ediyoruz.

Şbt

Denizli çapında düzenlenen masa tenisi turnuvasında masa tenisi takımımız 6. oldu. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Hasan Yıldız'ı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize madalyalarını ve başarı belgelerini verdik.

Masa tenisi takımımız:

Refik Samet Sarıkavak
Mehmet Kemal Yılmaz
Süleyman Arkalıç

Ağu

Denizli'de il çapında düzenlenen güreş turnuvasında okul güreş takımımız, ilk kez katıldıkları turnuvada takım olarak 48 puanla İl 2.si olmuştur. Bunun yanında öğrencilerimizin bireysel dereceleri aşağıdaki gibidir:

Ali DEMİRCİN 30 kg'da İl 2.si

Ali SARIKAVAK 30 kg'da İl 3.sü

Görkem ARKALIÇ 38 kg'da İl 3.si

Mert KARAUZUN 41 kg'da İl 1.si

Süleyman ARKALIÇ 62 kg'da İl 1.si

Refik Samet SARIKAVAK 68 kg'da İl 1.si

Öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Ağu

Tavas - Kale bölgesinde düzenlenen masa tenisi turnuvasında, minikler ve yıldızlar kategorilerinde öğrencilerimiz 1.lik, 2.lik, 3.lük dereceleri almışlardır. Madalyalarını İlçe Kaymakamımız Abdulkadir ŞAHİN'den aldılar. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Hasan ÇÖPEL'i tebrik ediyoruz.

May

İlçemizde düzenlenen minik erkekler futbol turnuvasında okul takımımız şampiyon oldu. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Hasan ÇÖPEL'i başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

May

İlçemizde düzenlenen futbol turnuvasında 1. olan kız futbol takımımız ve voleybol turnuvasında 2. olan kız voleybol takımımız oyuncularına madalyalarını takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

İlçe çapında düzenlenen minik kızlar futbol turnuvasında 1. olan okul kız futbol takımımız, İlçe Kaymakamımız Abdulkadir ŞAHİN'ın takdimiyle kupayı kaldırdı. Takım oyuncularına madalyaları verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

İlçe çapında düzenlenen yıldız kızlar voleybol turnuvasında 2. olan okul kız voleybol takımımız, İlçe Belediye Başkanımız mehmet Salih SAĞINÇ'ın takdimiyle kupayı kaldırdı. Takım oyuncularına madalyaları verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Rakiplerini eleyerek ilçe 3.sü olan minik erkekler futsal takımımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Hasan ÇÖPEL'i tebrik ederiz. Emek veren öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel başarı için teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Yıldızlar futbol takımımız, ilçede düzenlenen futbol turnuvasında 3. oldu. Büyük gayret göstererek bu başarıya ulaşan beden eğitimi öğretmenimiz Hasan ÇÖPEL'i ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Beden Eğitimi öğretmenimiz Hasan ÇÖPEL liderliğinde kız voleybol ilçe turnuvasına katılan, kız voleybol takımımız ilçe 2.si oldu. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.