T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / KALE - Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

Zeka Oyunları Başarılar

May

May

May

May

Haz

Öğrencimiz Muhammed Ali ADAY, Kayseri'de düzenlenen Türkiye Zeka Oyunları Finallerinde, Reversi oyununda İl'imizi temsil etti.

Öğrencimiz katılım belgesi ve kupasını kazandı. Bizleri gururlandırdı.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve destek olan öğretmenleri Ulaş TONKA ile M. Faruk NAZLIGÜL'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz zeka oyunları il turnuvasına ilçemizi temsil etmek üzere katıldılar. 

Mangalada Esma Şaylıca, reverside Muhammed Ali Aday, pentagoda Efekan Sarıcan, kürede Selinsu Esgicioğlu turnuvaya katılıp mücadele ettiler. Mücadelenin sonucunda il dereceleri aldılar.

Pentagoda Efekan Sarıcan İl 3.sü

Mangalada Esma Şaylıca İl 2.si

Reverside Muhammed Ali Aday İl 1.si oldular. Öğrencimiz Türkiye finallerinde İlimizi temsil edecek.

Öğrencilerimiz bizi gururlandırdılar. Onları yetiştiren ve danışmanlıklarını yapan öğretmenimiz Ulaş Tonka'ya teşekkür ediyor, mücadele eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda ilkokul ve ortaokul seviyelerinde zeka oyunları ilçe turnuvası düzenlendi. Öğrencilerimiz Mangala, Reversi, Pentago, Kulami, Küre kategorilerinde ilçe dereceleri aldılar. İlde düzenlenecek turnuvada ilçemizi temsil edecekler. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenimiz Ulaş TONKA'ya, hakemlik ve organizasyon konusunda destek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

İl çapında düzenlenen zeka oyunları turnuvasında Reversi oyununda İl 6.sı olan öğrencimiz Muhammed Ali ADAY'a ve ilçe çapında düzenlenen zeka oyunları turnuvasında Reversi oyununda ilçe 2.si olan öğrencimiz Ramazan Talha MEÇİN'e madalyalarını takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimiz üzerinde emeği olan matematik öğretmenimiz Ulaş TONKA'ya teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçe Zeka Oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları, 23 Nisan Bayramında, İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı ve İlçe Cumhuriyet Savcısı tarafından verildi. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Mangala, küre, reversi, pentago, kulami gibi zeka oyunları alanında öğrencilerimizin dereceleri şu şekildedir:

1. olanlar:

Öznur SAĞIT, Merve MANSIZ, Arzu UYAR, Muhammed Ali ADAY

2. olanlar:

Tansu HAÇAN, Ümran MEÇİN, Hatice Nur SALIÇ, Gamze ADAY, Sultan ÇELİK

3. olanlar:

Ümmühan BİLGİN, Arzu IŞIK, Rahime EFTİK, Esma ŞAYLICA, Muhammed Abdullah ŞAĞBAN, Ramazan Talha MEÇİN

 

Nis

14 öğrencimizle birlikte Zeka Oyunları İl Turnuvasına katıldık. Öğrencilerimizin dereceleri aşağıdaki gibidir:

Reversi'de Muhammed Ali ADAY İl 6.sı

Mangala'da Esma ŞAYLICA İl 10.su

Pentago'da Ümran MEÇİN İl 9.su oldular.


Öğrencilerimizi, danışman öğretmenimiz Ulaş TONKA'yı gönülden tebrik ediyoruz. Destek veren okul idaresi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe zeka oyunları turnuvasını okulumuz pansiyon yemek salonunda organize edip gerçekleştirdik. Öğretmenimiz Ulaş TONKA'nın öncülüğünü yaptığı turnuvada ilçemizde okullardan gelen ilkokul ve ortaokul öğrencileri mangala, reversi, küre vb. oyunlarda yarıştılar. İlçe Kaymakamımız ve İlçe Belediye Başkanımız'ın da açılışına katıldığı turnuva eğlenceli ve heyecanlıydı. Okulumuzdan 14 öğrencimiz çeşitli kategorilerde dereceye girdiler ve İl turnuvasına katılmaya hak kazandılar. Okulumuzdan ve diğer okullardan yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi ve özellikle dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğretmenlerimizden başta Ulaş TONKA olmak üzere destek veren müdür yardımcımız Kani DİNGER, öğretmenlerimizden Sibel DEMİR, Sadullah ÇATAK ve Sezer KARATEKE'ye bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen mangala ve koridor isimli zeka oyunları turnuvalarında öğrencilerimiz takım olarak ve bireysel olarak şampiyon oldular.

Takım olarak şampiyon olan mangala takımımız: Gülsema ŞAYLICA ve Mehmet Akif YARANO

Takım olarak şampiyon olan koridor takımımız: Ercan MEYDAN ve Süleyman SARIKAVAK

Bireysel ilçe mangala şampiyonu: Gülsema ŞAYLICA

Bireysel ilçe koridor şampiyonu: Ercan MEYDAN

Öğrencilerimiz il turnuvalarında ilçemizi temsil edecekler. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimizden Gülnur TOPRAK ve Sezer KARATEKE´ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.