İlçemizde yapılan okullar arası masa tenisi turnuvasında her kategoride dereceler aldık.

Yıldız erkeklerde ilçe BİRİNCİSİ U. Zirapli, İKİNCİSİ A. Akkuş, ÜÇÜNCÜSÜ A. Demircin ve M. S. Mansız olmuştur.

Yıldız kızlarda ilçe BİRİNCİSİ B. Ünver, İKİNCİSİ E. Şaylıca, ÜÇÜNCÜSÜ G. Karaköse, olmuştur.

Küçük erkelerde ilçe İKİNCİSİ M. İrdem, ÜÇÜNCÜSÜ H. Anuk ve S. Ospak olmuştur.

Küçük kızlarda ilçe BİRİNCİSİ E. D. Karauzun, İKİNCİSİ H. E. Ercedoğan , ÜÇÜNCÜSÜ M. H. Örs ve M. Caral olmuşlardır.

Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.

Denizli'de düzenlenen softbol turnuvasında küçük kızlarda İl 3.sü, yıldız kızlarda İl 3.sü olduk. Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Denizli'de düzenlenen beyzbol turnuvasında küçük erkeklerde İl 2.si, yıldız erkeklerde İl 3.sü olduk. Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Teknofest proje yarışmalarına 6 projeyle başvurduk. Bilişim teknolojileri öğretmenimiz ve öğrencilerimizin yoğun çalışmalarının sonucunda 6 farklı proje fikri bulduk ve teknofest sistemine projelerimizi girdik. Süreçte öğrencilerimiz tek tek teknofestin web sitesine kayıt oldular. Ardından takımlar oluşturuldu. Sonrasında da projeler girildi. Öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Takımlarımızın isimleri aşağıdaki gibidir:

Çizgi Çeken

Robimla

Elektray

Unity

Robasro

Ice Team

2 araştırma projesiyle Tübitak 2204-B proje yarışmasına başvurduk. Projelerimizin kabul edilmesini heyecanla bekliyoruz.

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz oltalama ve yöntemleri konulu pano çalışması yaptı. Bu çalışmayla öğrencilerimizi siber güvenlik, dijital ortamda oltama yöntemlerinden zarar görmeme konularında daha bilinçli yapabilmeyi amaçladık. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

İngilizce öğretmenimiz M. Fırat Demirtaş karne haftası sosyal etkinlikleri kapsamında, 5. sınıf öğrencilerimize bilişim sınıfında, Diyalekt Dil Yazılımında eğitsel oyunlar oynattı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Verem, jandarma ve 15 Temmuz konularında düzenlenen resim yarışmalarında 1.lik, 2.lik, 3.lük derecelerini alan birbirinden kıymetli öğrencilerimizi ödüllendirildik. Onlara bu başarılarından dolayı başarı belgelerini de takdim ettik. Öğrencilerimizi hazırlayan görsel sanatlar öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Okul içi yaptığımız dart turnuvasında 1. 2. ve 3. olarak dereceye giren öğrencilerimize başarı belgelerini verdik. Kendilerini gönülden tebrik ediyoruz, beden eğitimi öğretmenimiz Hasan Yıldız'a teşekkür ediyoruz.

Okul içi yaptığımız EBA performans yarışmasında 1. Dönem sonu değerlendirmemizi yaptık. Her sınıf seviyesinden dereceye giren öğrencilerimizi belirledik ve Başarı Belgelerini takdim ettik. Bu güzel çalışmayı organize eden ve sonuçlandıran Bilişim Teknolojileri öğretmenimize ve dereceye giren birbirinden değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz tarafından konferans salonunda, öğrencilerimize Türkiye Uzay Ajansı ve Astronutumuz Alper Gezeravcı ile ilgili bilgilendirme videosu izletildi. Konuyla alakalı bilgi alış verişinde bulunup tartışıldı. Ülkemiz için büyük bir adım olan bu adımın öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyoruz.

Öğretmenimiz Sibel Demir öncülüğünde öğrencilerimiz enerji verimliliği haftası programı düzenlediler. Programda enerji verimliliğine dair video gösterimleri ve sunumlar yer aldı. Programın başında bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sezer Karateke enerji verimliliği ve yeni enerji kaynakları ile ilgili sunum yaptı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı program için teşekkür ediyoruz.

Dijital oyun geliştirme yarışmasında finalist olan öğrencilerimiz proje sunumlarını ve görsellerini hazırladılar, organizasyon sahiplerine mail ile gönderdiler. Öğrencilerimiz finale hazırlar.