Davranış Kartları Davranış Mıknatısı

Davranış mıknatısı projemizde olumlu davranışlar sergileyerek davranış kartlarını alan öğrencilerimize kartlarını verdik ve alkışladık. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

"Davranış Mıknatısı" projemizde geçen sene ve bu dönem boyunca en fazla kartları toplayarak ilk 4'e giren öğrencilerimizi ödül olarak yemeğe götürdük. Öğrencilerimiz öğretmenleriyle böyle bir ödüle kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerimizi bol bol olumlu davranışlar gösterdikleri için ebrik ediyoruz. Yemeği organize eden okul müdürü Mehmet BAYLAVLI'ya, öğretmenlerimiz Sezer KARATEKE, Nermin AYDINALP ve M. Fırat DEMİRTAŞ'a teşekkür ediyoruz.

Ayrıca öğrencilerimize Başarı Belgelerini de takdim ettik.

"Davranış Mıknatısı" projemiz gereği çeşitli alanlarda olumlu davranışlar gösteren öğrencilerimize davranış kartlarını verdik. Öğrencilerimizi alkışladık. Kendilerini tebrik ederiz.

Geçen sene uyguladığımız "Davranış Mıknatısı" isimli davranış kartları projemize bu sene yeniden başladık. Öğrencilerimize 20 Kasımdan beri doğrudavranışlar sergilediklerinde davranış kartlarını veriyoruz. Son olarak 8 Aralık'ta kartlarını aldılar. Güzel davranışlar sergileyen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Geçen sene planlayıp yürüttüğümüz davranış kartları projesini bu sene tekrar yapıyoruz. Proje öncesi öğretmenler toplantısı yaptık. Projenin geçen sene öğrenciler üzerinde olumlu davranış değişikliklerine sebep olduğunu gözlemledik. Bu sebeple bu sene de projeye devam ediyoruz. Davranış kartlarını hazırladık, öğretmenler odasına kutu içerisine bıraktık. Öğretmenlerimiz kartları buradan alıp, öğrencilerimizin davranışlarına göre kart verecekler.

Eyl

PD ve rehber öğretmen Nermin AYDINALP, BT öğretmeni Sezer KARATEKE ve Matematik öğretmeni Ulaş TONKA liderliğinde okulumuzda yürütülen "Davranış Mıknatısı" isimli davranış kartları projemiz nihayete erdi. Başarılı öğrencilerimize başarı belgelerini verdik. Ödül olarak da öğrencilerimizi yemeğe götüreceğiz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 26 mayıs ve 2 haziran itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 5 mayıs itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Dönem arasında yaptığımız değerlendirmede en çok davranış kartı toplayan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Dönem sonunda da davranış konusunda en başarılı öğrencillerimizi daha büyük ödüllerle ödüllendireceğiz. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Dereceler aşağıdaki gibidir:

1. H. E. Ercedoğan

2. D. S. Sarıcan

3. T. Kazancıo ve H. Aday

En çok kartı toplayan sınıf 6/B

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 14 VE 28 nisan itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 7 nisan itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 31 mart itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.