Davranış Kartları Davranış Mıknatısı

Nis

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 7 nisan itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 31 mart itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Davranış mıknatısı projemiz kapsamında 24 Mart itibarıyla olumlu davranışlar sergileyen öğrencilerimiz davranış kartlarını kazandılar.

Yürütmekte olduğumuz davranış kartları projemizde 3 mart itibariyle öğrencilerimiz çeşitli konularda gösterdikleri olumlu davranışlar sebebiyle davranış kartlarını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Davranış kartları kutusundaki kartları topladık, olumlu davranışlar sergileyen öğrencileri ve davranışlarını okuyarak kürsüye çıkardık. Öğrencilerimizi alkışladık. Her öğrencimizi ve davranışlarını kaydediyoruz.

Öğretmenlerimiz Nermin Aydınalp ve Sezer Karateke projemizin kapsamını sınıfları tek tek dolaşarak anlattılar ve öğrencilerimizden projemize bir isim bulmalarını istediler. Öğrencilerimizden birçok farklı isim önerileri geldi. En iyi 9 proje ismi için BT öğretmenimiz dijital bir anket hazırladı. Ankette tüm öğretmenlerimiz en beğendikleri proje ismine oy verdiler.

Anketin sonucunda proje ismimiz: "Davranış Mıknatısı" oldu. Proje isminin sahibi öğrencimiz Hasibe Ecrin Ercedoğan'ı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize başarı belgelerini verdik.

Diğer isimler ve sıralamaları için haberimize tıklayınız ve içerisindeki fotoğrafa tıklayınız.

Okulumuz öğretmenleri Nermin Aydınalp, Ulaş Tonka, Sezer Karateke ve M. Fırat Demirtaş öncülüğünde davranış kartları projesi başlattık. Öğrencilerimizin olumlu davranışlarını pekiştirmek, onları ödüllendirmek ve değerlerine sahip çıkan, doğru davranışlar geliştiren bireyler yetiştirmek temel amacımız oldu. Bu konuda tüm öğretmenlerimize toplantı yaptık ve projemizi anlattık. Tüm öğretmenlerimizin katılımıyla projemizi sürdüreceğiz.

Bu doğrultuda davranış panomuzu ve davranış kutumuzu oluşturduk. Kullanacağımız davranış kartlarını hazırladık. Bu süreçte emeği geçen öğretmenlerimiz Sezer Karateke, Nermin Aydınalp ve Ulaş Tonka öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kartlarımızı öğretmenlerimize dağıtacağız. Öğretmenlerimiz kartların arkasına olumlu davranış gerçekleştiren öğrencimizin ismini ve sergilediği davranışı yazıp, davranış kutusunun içine atacak.

Şimdiden projemizin olumlu sonuçlar doğuracağını büyük bir heyecanla bekliyoruz.