E TWİNNİNG PROJELERİMİZ

"Wordy for LGS" projesi kapsamında kurumlarla işbirliği çerçevesinde, belediye başkanımızı ve ilçe milli eğitim müdürümüzü ziyaret edip projemizin işbirlikçi ürünü olan yeni yıl takvimini kendilerine takdim ettik.

Ara

"Wordy for LGS" isimli e-Twinning projesi kapsamında tüm ortaklarla, değerler eğitimi içerikli, yeni yıl takvimi hazırladık. Takvimi video ve PDF formatında görmek için aşağıdaki bağlantılara TIKLAYINIZ.

Ara

Wordy for LGS e-Twinning projesi tanıtım videosunu hazırladık.

Videoyu izlemek için lutfen tıklayınız.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Mehmet Fırat DEMİRTAŞ'ın yürüttüğü eTwinning projesi kapsamında, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sezer KARATEKE ve öğrencimiz Hatice Naz AKABA'nın destek ve katkılarıyla, okul tanıtım videosu hazırladık. Öğretmenlerimize ve öğrencimize bu güzel çalışma için teşekkür ediyoruz. Okul tanıtım videomuzu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ara

Öğrencilerimiz proje logomuzu seçmek üzere katıldıkları anket sonuçlandı ve proje logomuz belli oldu. Logoyu görmek için tıklayınız.

Ara

"Wordy for LGS" projesi kapsamında proje logomuzu belirlememize yardımcı olur musunuz? Proje logomuzu belirlemek için lütfen anketimize katılın. Ankete katılmak için habere tıklayın.

Kas

Adana ve Antalya'daki 2 kurucuyla başlatılan " Wordy for LGS" isimli e-Twinning projesine 8-A şubesi olarak katılım sağladık. Istanbul, Ordu ve Sivas'taki diğer ortak okullar ile yıl boyu web2 araçlarını etkin bir biçimde kullanacağımız kelime projesinin ilk çalışması olarak  tanıtım panosu hazırladık.

May

İngilizce öğretmenimiz Mehmet Fırat DEMİRTAŞ; yürütmekte olduğu "Dört Mevsimde En Sevilen Bayram" konulu eTwinning projesi kapsamında sonbahar ve kış etkinliklerini proje ortaklarıyla eTwinning portalı üzerinden paylaştı.

Proje gereği; İspanya, İtalya ve Polonya'daki ortaklarımızla, her mevsimde öne çıkan bayram ve festivallerimizi paylaşıyoruz. Böylece öğrencilerimiz farklı kültürlerdeki bayram ve festivalleri öğrenmiş oluyorlar ve kendi bayramlarımızı başka kültürlere tanıtmış oluyoruz. Böylece kültürel zenginliğimizi artırmış oluyoruz.

Sonbahar Etkinliği: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Kış Etkinliği: Kale ilçesinde düzenlenen yöresel ürün festivali

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

İngilizce öğretmenimiz Mehmet Fırat DEMİRTAŞ, bilişim teknolojileri sınıfında öğretmenlerimize "eTwinning portalı kullanımı" eğitimi verdi. Örnek projeleri tanıttı. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

El işi etkinliklerimizi fen bilgisi dersi amacımız olan sağlıklı beslenme ile birleştirdik, yırtma - yuvarlama - yapıştırma çalışmaları ile meyve sepetlerimizi hazırladık.

Öğretmenimiz Aynur Aydemirin yürüttüğü Zorbalık Yapma Sorumlu Ol Projesinin bu ayki faaliyeti, duygularını emoji ile anlat. Öğrencilerimizin duygularını ifade edebilmeleri için yapılan bu faaliyetle, hem eğlendiler, hem de emoji çizerek çeşitli duyguları pekiştirdiler, paylaştılar.

ETwinning Portalında yürütmüş olduğumuz Temiz Birey Temiz Toplum Projemiz kapsamında hazırlamış olduğumuz değerler takvimimizi Kale Kaymakamı Murat GÜNEŞ başta olmak üzere çeşitli kurumlara dağıttık. Verdiğimiz kurumlar; Kale Kaymakamlığı, Kale Belediye Başkanlığı, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Jandarma Karakolu, Polis Amirliği, Esnaf Odası, Hastane Başhekimliği ve İlçe Müftülüğü. Çeşitli kurumlara dağıtarak, değerlerimiz üzerinde farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Öğretmenimiz Handan SAĞIR ve öğrencilerimiz, empatiyi anlatan pano hazırladılar. Öğrenciler kendilerini arkadaşlarının yerine koyarak mektuplar yazdılar. Mektuplarda arkadaşlarının duygu ve düşüncelerini anladıklarını hissettirdiler.

Öğretmenimiz M. Fırat Demirtaş öncülüğünde, öğrencilerimizin saygı kutusuna koydukları davranışlarını ve öğretmenlerimizin fikirlerini dikkate alarak en saygılı öğrencilerimizi belirledik ve küçük de olsa hediyeler takdim ettik. En saygılı öğrencilerimiz:

Gamze Uzuğ

Mehmet Zıraplı