TÜM ÇİÇEKLER ELELE PROJEMİZDE, ÇİZGİ FİLM, RESİM ve MÜZİK ETKİNLİKLERİ YAPTIK (Tüm Çiçekler Elele) (2017-2018)

ETwinning portalında yürüttüğümüz, Tüm Çiçekler Elele projemizde, özel eğitim öğrencilerimizin, diğer öğrencilerle olan sosyal kaynaşmalarını desteklemek üzere çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Ocak ayı etkinlikleri şöyle:

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalını tekrar tekrar okuduk.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, çizgi filmini seyrettirdik. Özellikle ağır düzey öğrencilerimizin daha fazla dikkatini çekti.

Resim öğretmenimizin işbirliği ile kesme ve boyama becerilerini birleştirerek masal kahramanlarını resmettik ve pano hazırladık. Bu süreç bizim için biraz zorlayıcı oldu.

Müzik öğretmenimizin işbirliği ile de öğrencilerimizle yedi cücelerin çalışırken söylediği "baltalar elimizde" şarkısını öğrenmeye başladık. Melodika çalmayı öğrenen hafif düzey öğrencilerimize şarkının notalarını öğretmeye başladık. Konuşabilen öğrencilerimizle şarkıyı söylemek için çalışmalar yapmaya başladık.

26-01-201826-01-201826-01-2018

Yayın: 26.01.2018 - Güncelleme: 20.03.2023 13:48 - Görüntülenme: 331