İlçe çapında yapılan dart turnuvasında yıldız kızlarda G. Becek İkincilik, S. Uyar ve Aygül Pulattimur Üçüncülük elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Zeka oyunları ilçe turnuvasında;

Pentago kategorisinde E. Sarıcan ilçe 1.'si,

Küre kategorisinde B. Ünver ilçe 1.'si, A. Çobanım ilçe 3.'sü,

Mangala kategorisinde E. Şaylıca İlçe 1.'si,

Reversi kategorisinde Z. Z. Şağban ilçe 1.'si, S. Çelik ilçe 3.'sü,

Kulami kategorisinde A. Karauzun ilçe 2.'si, H. E. Ercedogan ilçe 3.'sü oldular.

5 kategoride 4 öğrencimiz şampiyonluk , 1 öğrencimiz 2.lik, 3 öğrencimiz 3.lük elde ederek 15 madalyadan 8'ini okulumuza kazandırdılar. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. Eöekleri için teşekkür ediyoruz.

İngilizce öğretmenlerimiz işledikleri konu gereği 7. sınıf öğrencilerimizle sınıf partisi etkinliği yaptılar.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz okulumuza yakın konumda olan camiye öğrencilerimizi sınıf sınıf götürdüler ve cami adabı ve namaz konularında uygulamalı eğitimler yaptılar.

AB KOD HAFTASI (EU CODEWEEK) etkinliklerine katılan okulumuz, Avrupa Komisyonunca, Kodlama Becerilerinde "MÜKEMMELİYET SERTİFİKASI" almaya layık görüldü. Denizli MEM öncülüğünde yapılan bu çalışmada mükemmeliyet sertifikası alan nadir okullardan biri olduk. Bu başarıdan dolayı etkilniklere katılan öğrencilerimize ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Sıfır Atık Yarışmaları, Atıktan Sanata kategorisinde öğrencilerimizden H. SERTER İLÇE İKİNCİSİ, H. E. ERCEDOĞAN İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur. Görsel sanatlar öğretmenimizi ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

İlçemizde yapılan okullar arası masa tenisi turnuvasında her kategoride dereceler aldık.

Yıldız erkeklerde ilçe BİRİNCİSİ U. Zirapli, İKİNCİSİ A. Akkuş, ÜÇÜNCÜSÜ A. Demircin ve M. S. Mansız olmuştur.

Yıldız kızlarda ilçe BİRİNCİSİ B. Ünver, İKİNCİSİ E. Şaylıca, ÜÇÜNCÜSÜ G. Karaköse, olmuştur.

Küçük erkelerde ilçe İKİNCİSİ M. İrdem, ÜÇÜNCÜSÜ H. Anuk ve S. Ospak olmuştur.

Küçük kızlarda ilçe BİRİNCİSİ E. D. Karauzun, İKİNCİSİ H. E. Ercedoğan , ÜÇÜNCÜSÜ M. H. Örs ve M. Caral olmuşlardır.

Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.

Denizli'de düzenlenen softbol turnuvasında küçük kızlarda İl 3.sü, yıldız kızlarda İl 3.sü olduk. Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Denizli'de düzenlenen beyzbol turnuvasında küçük erkeklerde İl 2.si, yıldız erkeklerde İl 3.sü olduk. Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Teknofest proje yarışmalarına 6 projeyle başvurduk. Bilişim teknolojileri öğretmenimiz ve öğrencilerimizin yoğun çalışmalarının sonucunda 6 farklı proje fikri bulduk ve teknofest sistemine projelerimizi girdik. Süreçte öğrencilerimiz tek tek teknofestin web sitesine kayıt oldular. Ardından takımlar oluşturuldu. Sonrasında da projeler girildi. Öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Takımlarımızın isimleri aşağıdaki gibidir:

Çizgi Çeken

Robimla

Elektray

Unity

Robasro

Ice Team

2 araştırma projesiyle Tübitak 2204-B proje yarışmasına başvurduk. Projelerimizin kabul edilmesini heyecanla bekliyoruz.

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz oltalama ve yöntemleri konulu pano çalışması yaptı. Bu çalışmayla öğrencilerimizi siber güvenlik, dijital ortamda oltama yöntemlerinden zarar görmeme konularında daha bilinçli yapabilmeyi amaçladık. Öğretmenimize teşekkür ederiz.