İngilizce öğretmenimiz M. Fırat Demirtaş karne haftası sosyal etkinlikleri kapsamında, 5. sınıf öğrencilerimize bilişim sınıfında, Diyalekt Dil Yazılımında eğitsel oyunlar oynattı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Verem, jandarma ve 15 Temmuz konularında düzenlenen resim yarışmalarında 1.lik, 2.lik, 3.lük derecelerini alan birbirinden kıymetli öğrencilerimizi ödüllendirildik. Onlara bu başarılarından dolayı başarı belgelerini de takdim ettik. Öğrencilerimizi hazırlayan görsel sanatlar öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Okul içi yaptığımız dart turnuvasında 1. 2. ve 3. olarak dereceye giren öğrencilerimize başarı belgelerini verdik. Kendilerini gönülden tebrik ediyoruz, beden eğitimi öğretmenimiz Hasan Yıldız'a teşekkür ediyoruz.

Okul içi yaptığımız EBA performans yarışmasında 1. Dönem sonu değerlendirmemizi yaptık. Her sınıf seviyesinden dereceye giren öğrencilerimizi belirledik ve Başarı Belgelerini takdim ettik. Bu güzel çalışmayı organize eden ve sonuçlandıran Bilişim Teknolojileri öğretmenimize ve dereceye giren birbirinden değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz tarafından konferans salonunda, öğrencilerimize Türkiye Uzay Ajansı ve Astronutumuz Alper Gezeravcı ile ilgili bilgilendirme videosu izletildi. Konuyla alakalı bilgi alış verişinde bulunup tartışıldı. Ülkemiz için büyük bir adım olan bu adımın öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyoruz.

Öğretmenimiz Sibel Demir öncülüğünde öğrencilerimiz enerji verimliliği haftası programı düzenlediler. Programda enerji verimliliğine dair video gösterimleri ve sunumlar yer aldı. Programın başında bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sezer Karateke enerji verimliliği ve yeni enerji kaynakları ile ilgili sunum yaptı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı program için teşekkür ediyoruz.

Dijital oyun geliştirme yarışmasında finalist olan öğrencilerimiz proje sunumlarını ve görsellerini hazırladılar, organizasyon sahiplerine mail ile gönderdiler. Öğrencilerimiz finale hazırlar.

Denizli MEM ve DENİB işbirliği ile düzenlenen dijital oyun geliştirme yarışmasında finalist olmaya hak kazanan 2 öğrencimize başarı belgelerini ve ödüllerini takdim ettik. Yarışmaya katılan diğer öğrencilerimize de katılım belgelerini takdim ettik. öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, finallerde başarılar diliyoruz.

Görsel sanatlar öğretmenimiz, Geleneksel sanatlar kapsamında öğrencilerimize yaptırdığı hat sanatı ve seramik çalışmaları eserleriyle sergi açtı. Okulumuzu ziyarete gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz de sergiyi ziyaret etti. Öğretmenimize ve büyük emek veren öğrencilerimize bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE 5. sınıflar arasında yaptığı "problem kodlama" yarışmasını sonuçlandırdı. 1., 2., 3. ve 4.ler belli oldu. Öğrencilerimize Başarı Belgelerini takdim ettik. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi bu anlamlı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

BT öğretmenimiz, okul içi yapılan EBA Performans, Problem Kodlama ve Davranış Kartı (Davranış Mıknatısı) yarışmalarının sonuçlarını bilişim teknolojileri ve yazılım panosunda sergiledi. Öğrencilerimizin panoda kendi durumlarını incelediler.

Öğrencilerimizin okula uyumu, sportif ve sosyal faaliyetlerle gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla yaptığımız çocuk oyunları şenliğimize Yakan Top oyunu ile devam ettik. Beden eğitimi öğretmenimizin organize ettiği oyunda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE'nin öğrencilerimizle birlikte yaptığı 11 farklı codeweek etkinliğine ait Codeweek Sertifikaları'nı sınıflarını temsil eden öğrencilerimize takdim ettik. Öğrencilerimiz de sınıflarının panolarına astılar. Tüm öğrencilerimizi bu başarılı etkinlikten dolayı tebrik ediyoruz.

Geleneksel hale getirdiğimiz münazara etkinliklerinin 5.'sünü 6.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

"Kitap, Gençlikte mi Okunmalı, Yaşlılıkta mı Okunmalı?" konulu münazarada çok güzel fikirler ortaya çıktı. İzleyici öğrencilerimiz çok faydalandılar. Münazarayı gerçekleştiren öğrencilerimiz çok iyi hazırlandılar ve güzel bir sunum yaptılar.

Münazaraya katılan öğrencilerimize gayretlerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca etkinliği organize eden öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.