Tüm sınıflarımız yerli ürünlerimizle yerli malı haftasını kutladı. Tüm sınıflar güzel bir şekilde organize oldular ve öğretmenleriyle birlikte hazırlayıp getirdikleri yiyecek ve içecekleri tükettiler.

Tüm öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ediyoruz, ellerine, emeklerine sağlık diyoruz.

Geleneksel hale getirdiğimiz münazara etkinliklerinin 4.'sünü 7.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

"Çok okuyan mı bilir, çok gezen mi bilir?" konulu münazarada çok güzel fikirler ortaya çıktı. İzleyici öğrencilerimiz çok faydalandılar. Münazarayı gerçekleştiren öğrencilerimiz çok iyi hazırlandılar ve güzel bir sunum yaptılar.

Münazaraya katılan öğrencilerimize gayretlerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca etkinliği organize eden öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

Pansiyonda kalan öğrencilerimize, MEB'in hazırladığı pansiyon memnuniyet anketini, pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız ve bilişim teknolojileri öğretmenimiz rehberliğinde okulumuz bilişim teknoolojileri sınıfında uyguladık.

Matematik öğretmenlerimiz Ulaş TONKA ve Sibel DEMİR öncülüğünde öğrencilerimiz arasında MANGALA TURNUVASI gerçekeltirdik. Öğrencilerimiz kıyasıya mücadele ettiler ve dereceye giren öğrencilerimiz belirlendi. Turnuva afişlerinin hazırlanmasından maçların organize edilip yapılmasına kadar emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE "teknoloji bağımlılığı" eğitimleri kapsamında; öğrencilerimizin teknolojiyi bağımlı olmadan doğru ve bilinçli şekilde kullanmaları adına "Teknoloji Bağımlılığından Kurtulmak İçini Ne yApmalıyız" panosu hazırladı. Öğrencilerimize faydalı olması dileğiyle.

Öğrencilerimiz önceki deneme sınavı sonuçlarına göre en son yapılan deneme sınavı sonuçlarında yükseliş gösterdiler. Biz de her sınıf seviyesinde dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri düzenledik ve kendilerine takdim ettik.

4 oyunla katıldığımız, DENİB ve Denizli İl MEM birlikteliğiyle düzenlenen İnovatif fikirler DİJİTAL OYUN GELİŞTİRME (kodlama) yarışmasında, 2 öğrencimiz finalist oldu.

11 finalistin 2'si biz olduk.

Çoğu bilsem öğrencilerinden oluşan finalistlerin 2'sinin bizim öğrencilerimizden olması gurur verici.

Öğrencilerimiz Salih BİLGİN ve Ramazan Talha MEÇİN'i gönülden tebrik ediyoruz.

Finallere kalamasa da diğer öğrencilerimiz Halil Ünver, Durmuş Sayim Sarıcan ve Muhammed Talha Akkın'ı yüksek gayret ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

BT Öğretmenimiz Sezer KARATEKE'ye öğrencilerimize danışmanlık yaptığı bu süreçte özverili çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ediyoruz.

"Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Resim" adlı ilçemizde düzenlenen resim sergisinde 24 resimle okulumuzu temsil ettik. Emeği geçen görsel sanatlar öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE'nin öğrencilerimiz arasında düzenlediği EBA performans yarışmasında dönem arası analizi yapıldı. Öğrencilerimizin puanları listelendi ve her sınıf seviyesinde dereceye girenler belirlendi. Yarışma süreci devam ediyor. Dönem sonunda yüksek performans gösteren öğrencilerimize ödüllerini vereceğiz.

BT Rehber öğretmenimiz Sezer KARATEKE danışmanlığında Denizli çapında düzenlenen "Denizli'nin İhraç Ettiği Ürünler" temalı oyun kodlama yarışmasına 4 oyunla, 4 öğrencimizle katılacağız. Öğrencilerimizin çalışmaları son hızla ve gayretle devam ediyor. Öğrencilerimize bu üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Geleneksel hale getirdiğimiz münazara etkinliklerinin 3.'sünü 6.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

"Öğretmenin yerini bilgisayar alır mı almaz mı?" konulu münazarada çok güzel fikirler ortaya çıktı. İzleyici öğrencilerimiz çok faydalandılar. Münazarayı gerçekleştiren öğrencilerimiz çok iyi hazırlandılar ve güzel bir sunum yaptılar.

Matematik öğretmenimiz Sibel DEMİR ve öğrencilerinin hazırladığı programla öğretmenler gününü kutladık.

Programda öğrencilerimiz şiir seslendirdiler, hazırladıkları videoyu sundular ve Sibel öğretmenimizin hazırladığı hediyeleri öğretmenlerimize takdim ettiler.

Ayrıca okul idaremiz bir öğle yemeği ile öğretmenlerimizin gününü kutladı. Hediyeler takdim etti. Son olarak da pasta kesimi ve ikramı yapıldı.

Öğretmenlerimize bir kez daha kendisi özel hissettiren başta okul idaremize, program hazırlayıp sunan öğretmen ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

BT Rehber öğretmenimiz Sezer KARATEKE Teknoloji Bağımlılığın üzerimizde bıraktığı olumsuz etkiler konulu pano hazırladı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma İlçe programı okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından icra edildi. Öğretmenlerimiz Sadullah ÇATAK, Menice SALAR, M. Fırat DEMİRTAŞ ve Sezer KARATEKE'nin koordine ettiği programda öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler sergilediler. Programda;

Şiir Seslendirme,

Oratoryo Gösterimi,

Piyes Gösterimi,

Öğrencilerimizle hazırladığımız "Atatürk'ün Sözleri" Kısa Film Gösterimi

Öğrencilerimizle hazırladığımız "Fotoğraflarla Atatürk" Kısa Video Gösterimi

etkinliklerini gerçekleştirdik.

Program sunuculuğunu Ulaş TONKA ve Selva ÖZSOY öğretmenlerimiz yaptılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı da Nermin AYDINALP öğretmenimiz yaptı.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

İlçe çapında kurumlar arasından düzenlenen yetişkin voleybol turnuvasında okulumuz adıyla kurulan voleybol takımı ilçe şampiyonu oldu. Okulumuz öğretmenlerinin yanında farklı okullardan öğretmen arkadaşlarımızın da yer aldığı takımımız rakiplerini tek tek eleyerek şampiyon oldu. Voleybol takımımızdaki tüm öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Okul idaremiz bu şampiyonluk adına takımımıza yemek ve tatlı ikramında bulundular. Onlara da bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür ederiz.