Eyl

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz arasında kodlama (programlama) yarışması planladı. Bunun için öğrencilerimize kullanıcı hesabı tanımladı ve kodlama etkinlikierini kendi hesaplarına gönderdi. Öğrencilerimiz kodlama çalışmalarına başladılar.

Eyl

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz Sezer KARATEKE, okuldaki 16 adet etkileşimli tahtaya format attı. İşletim sistemlerini, uygulamalarını ve eğitsel yazılımlarını güncelledi. Öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirdi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE ve ingilizce öğretmenimiz M. Fırat DEMİRTAŞ 5. sınıf öğrencilerimize ve diğer sınıflara yeni gelen öğrencilerimize EBA şifrelerini verdiler. EBA'ya nasıl giriş yapılacağı konusunda rehberlik ettiler ve tüm öğrencilerimizin EBA'ya giriş yapmalarını sağladılar. Öğrencilerimiz EBA'yı kullanmaya başladılar. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE'nin planlaması ve yönetiminde öğrencilerimizin boş dersleri olduğunda bilişim teknolojileri sınıfında öğrencilerimize EBA, ODS, Diyalekt yazılımlarını kullandırıyoruz. Hem boş derslerinin boş geçmesini önlüyor hem de dijital kaynaklardan faydalanmalarını sağlıyoruz.

Eyl

15 temmuz şehitleri anma, demokrasi ve milli birlik gününü, DKAB öğretmenimiz Asım AYTEN'in öncülüğünde öğrencilerimizin hazırladığı bir programla kutladık. programda 15 temmuz günü ile ilgili şiirler okundu. o gün yaşananlar anatıldı. Bugüne dair video gösterimi yapıldı. 15 temmuz şehitlerini bir kere daha minnetle anıyoruz.

Programı hazırlayıp sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı için bakanlığımızın ücretsiz dağıttığı ders kitaplarını öğrencilerimize ulaştırdık. Öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Eyl

Beden eğitimi öğretmenimiz Hasan YILDIZ liderliğinde öğretmenler arası bocce ve dart turnuvaları düzenledik. Dereceye giren öğretmenlerimize başarı belgelerini verdik. Ayrıca okul idaremizin organizasyonuyla birlikte yemek yedik.

Haz

Geleneksel oul pikniğimizi gerçekleştirdik.

Haz

Denizli İtifaiye Ekibi okulumuza geldi ve öğrencilerimize yangın sebebpleri, alınacak tedbirler ve yangın söndürme konusunda eğitim verdi. Devamında yangın tüpünü kullanma tatbikatı yapıldı.

May

Özel eğitim öğrencilerimizin yıl boyunca görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde yaptıkları çalışmaları güzel bir organizasyonla okul bahçemizde sergiledik. İlçe Milli Eğitim Murat ESKİAKGÜN'ün açılışına katıldığı sergiyi kendi öğrencilerimiz ve ilçedeki okullardan öğrenciler ziyaret ettiler. Serginin hazırlanması ve sunulmasında katkısı olan görsel sanatlar, teknoloji tasarım ve özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İngilizce eğitiminde öğrencilerimizin daha verimli öğrenmesi, bireysel eğitime katkı sağlanması, tekrar imkanı sağlaması anlamında MEB tarafından üretilen "DİYALEKT" eğitim yazılımını öğrencilerimize tanıttık. Akıllı tahtadan ve BT sınıfındaki bilgisayarlar üzerinden öğrencilerimiz yazılımı incelediler ve kullanmaya başladılar. çalışmayı yapan öğretmenlerimiz M. Fırat Demirtaş ve Sezer KARATEKE'ye teşekkür ederiz.

May

İlçemizde belediye düğün salonunda düzenlenen satranç turnuvasına öğrencilerimiz yoğun katılım sağladı.

May

Bakanlık tarafından gönderilen ayakkabıları tüm öğrencilerimize dağıttık.

May

Görsel sanatlar öğretmenimiz ve özel eğitim öğretmenlerimiz öncülüğünde özel eğitim öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları resim sergimizde sergileyeceğiz. Herkesi sergimizi ziyaret etmeye bekleriz.

Yer: Cumhuriyet YBO Bahçesi

Tarih: 16.05.2023 Saat: 10:00

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştirdiğimiz çocuk oyunlarında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını verdik.

Balon patlama 1.si: S. Urfalı

Çuvalla yürüme 1.si: M. T. Akkın