Ekm

Matematik öğretmenimiz Ulaş TONKA ve öğrencileri geçen sene yürüttükleri Avrupa Birliği Erasmus projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları sergilemek ve tanıtmak üzere, Denizli İl Milli Eğitimin Teras Park'ta organize ettiği sergiye katıldılar.

Çalışmalarını tanıtmak üzere öğrencilerimiz Afiş, kitapçık ve sunum hazırladılar.

Proje kapsamında Avusturya'nın Viyana kentine giden öğretmenimiz ve öğrencilerimiz sergi gününde, gelen misafirlere proje kapsamında gittikleri yerleri, gözlemledikleri olayları, katıldıkları etkinlikleri ve yaptıkları çalışmaları sundular.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Çalışmalar sırasında destek veren İngilizce öğretmeni Fırat Demirtaş ve bilişim teknolojileri öğretmeni Sezer Karateke'ye de teşekkür ederiz.

Ekm

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE tüm öğrencilerimize yönelik "GÜÇLÜ ŞİFRE" eğitimleri veriyor.

Ekm

Öğretmenlerimizin organize ettiği çocuk oyunları şenliği kapsamında sınıflar arası halat çekme yarışmaları yaptık.

Ekm

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE tüm öğrencilerimize yönelik Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) eğitimi yaptı.

Ekm

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE 5. sınıf öğrencilerimize yönelik EBA kullanımı eğitimi verdi.

Ekm

Cuma günü saat 14:00 de okul aile birliği ve veli toplantımız vardır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE tarafından yeni gelen 5. sınıf öğrencilerimize okul web sitemiz tanıtıldı. Nasıl kullanıldığını anlattı. Öğrencilerimiz de okul web sitesine girip, bütün detaylarıyla incelediler.

Ekm

Okul içi EBA performans yarışmamız başladı. EBA kullanarak derslerini tekrar eden, sınavlarını ve ödevlerini yapan, bol bol puan toplayan öğrencilerimiz dönem sonunda başarı belgeleri ve ödüllerle ödüllendirilecekler. Tüm öğrencilerimizi bol bol EBA kullanmaya, derslerini tekrar etmeye, soru çözmeye ve ödevlerini yapmaya davet ediyoruz.

Ekm

Teknolojik atıkları geri dönüşüme kazandırma projemize bu sene de devam ediyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi teknolojik atıklarını okulumuza getirmeye ve BT öğretmenimiz Sezer KARATEKE'ye teslim etmeye davet ediyoruz.

Proje afişimiz için lütfen haberimize tıklayınız.

Eyl

Kale Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı'na öğrencilerimizi götürdük. Öğrencilerimiz kitapları incelediler, yazarlarla buluştular. Beğendikleri kitapları satın aldılar.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılında il çapında düzenlenen 3D modelleme yarışmasında 3. olan öğrencimizin tasarımı için Türk Patent Kurumuna Tescil Belgesi başvurusunda bulunduk. Sonucunu bekliyoruz.

Eyl

Okul idaremiz ve rehber öğretmenimiz tarafından okulumuz çok amaçlı salonunda okul ve pansiyon kuralları anlatıldı.

Eyl

Bir grup öğretmenimiz yıl boyunca ayda bir kez olmak üzere münazara etkinlikleri planladılar. Geçen sene temellerinin atıldığı çalışma bu sene daha planlı ve programlı yürütülmekte. İlk münazara "Başarı İçin Zeka mı Çalışmak mı Gereklidir?" konusunda yapıldı. 8/B sınıfı öğrencilerimiz 3'er kişilik gruplarını oluşturdular. Tüm arastırma, planlama ve hazırlıklarını yaptılar. Bir taraf "Zeka Gereklidir." derken, diğer taraf "Çalışmak Gereklidir." dedi. Münazara sunuculuğunu ve jüri üyeliklerini öğretmenlerimiz yaptılar. Münazara sonucunda öğretmenlerimiz seyirci öğrencilerimize yönelik, münazaradan çıkan ana fikri belirttiler, konuyu toparladılar, tavsiyelerde bulundular.

Kazanan taraf "Zeka" diyen grup oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Her iki gruptaki öğrencilerimize bu güzel çalışmaya katıldıkları için teşekkür ederiz.

Etkinliği planlayan, hazırlayan ve sunan öğretmenlerimiz Nermin AYDINALP, Ulaş TONKA, Sadullah ÇATAK ve Sezer KARATEKE'ye teşekkür ederiz.

Eyl

Dijital atıkları geri dönüşüme kazandırmak üzere 2 senedir yürüttüğümüz projede, geçen sene öğretmen ve öğrencilerimizden topladığımız dijital atıkları eğitim derneklerine, yürüttükleri dijital atık toplama ve geri dönüşüme kazandırma çalışmaları gereği bağışladık. Bu güzel çalışmaya destek ve öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

EBA'daki yeni portalları (dil, matematik, dijital, din öğretimi vb.) öğrencilerimize BT sınıfında tanıttık. Öğretmenlerimize de okul WhatsApp grubundan tanıttık. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz kullanmaya başladılar. BT öğretmenimize bu çalışmasından dolayıteşekkür ediyoruz.